KORONA VIRUS: Kostnadsfri ombooking eller kansellering av alle nye og eksisterende bookinger - Les mer

Informasjon om bestillinger relatert til COVID 19 / Korona

Kjære gjest!

I disse tider med usikkerhet og mange begrensninger lurer du kanskje på om det er riktig å reservere en guidet byvandring med oss for ditt planlagte besøk i Trondheim.

Du kan alltid bestille en tur hos oss – uten forpliktelser

Vi vil forsikre deg om at det er fleksibelt og ukomplisert å avtale en byvandring med oss. Reserveringen er enkel (vanligvis via e-post), og ettersom vi liker å bli betalt etter en bra jobb, er det ikke nødvendig med forhåndsbetaling. Det er gratis å reservere, og du kan avbestille turen når som helst (selvfølgelig, så snart du vet at du ikke kan delta). Avhengig av tilgjengeligheten, kan du også ombooke turen til et senere tidspunkt.

Du er trygg med oss!

Med tanke på samfunnet og våre gjester følger vi stadig anbefalinger, råd og instruksjoner utgitt av det Norske Folkehelseinstituttet og oppdaterer rutinene våre deretter.

Siden vårt arbeid vanligvis innebærer kontakt med mennesker, er vi nøye med hensyn til sikkerheten av våre gjester. For å minimere og håndtere spredingsrisikoen av viruset følger vi disse reglene:

  • Vi unngår å håndhilse
  • Vi opprettholder den anbefalte sikkerhetsavstanden i hvert sammenheng
  • Vi er grundig i forhold til desinfeksjon og håndhygiene
  • Vi bruker digitale og kontaktløse betalingsmetoder
  • Vi unngår generelt situasjoner der vi kan bli utsatt for eller utsette noen for smitte, både i vårt arbeid og i hverdagen.

Du kan muntre oss opp – for framtiden

Hvis du reserverer en guidet tur med Trondheim for you i disse utfordrende tider, hjelper du oss med å se optimistisk på vårt foretaks framtid, mens verden kommer seg etter Korona. Du støtter dermed en liten lokal bedrift som ønsker å tilby den beste tjenesten til sine kunder.

Jeg tror at, selv om situasjonen er vanskelig for de fleste av oss, Trondheim vil bli enda mer sjarmerende etter Korona og jeg gleder meg til å vise deg den vakreste byen i Norge.

Til vi møtes, ta vare på deg selv.

Med vennlig hilsen,

Din Trondheim turguide Wanda


P.S. Hvis du ønsker å avbestille en avtalt byvandring, vennligst send meg en e-post. Jeg gleder meg til å høre fra gjestene mine, selv om vi ikke møtes i nær framtid, og håper at du har det bra til tross for alle nye utfordringer.