KORONA VIRUS: Kostnadsfri ombooking eller kansellering av alle nye og eksisterende bookinger - Les mer

Trondheim natur- og byvandring

Info om turen

Varighet: 4 timer

Pris: 2 195,- NOK per gruppe

Deltakere: Opp til 5 personer (for større grupper vennligst ta kontakt)

Severdigheter og høydepunkter: Ila Bekken Sti, Utsikten, Institusjonsbydelen Kalvskinnet, «De saliges kvarter», Nidarosdomen

Tur opp langs en fint liten bekk
Tourens høydepunkt er utsikten over Trondheim
Opplev naturen på denne guidede turen
Touren går gjennom Hospitalsløkkan, en bydel med traisjonelle, småe trehus

Spaser til Trondheims fineste utsikt

Ta sjansen på en kort vandring utenom byens sentrum. På denne guidete turen starter vi fra Ila, vest for sentrum og går opp en romantisk vandringssti til en av de vakreste utsiktspunktene over Trondheim - kalt Utsikten. Herfra har du en fantastisk panoramautsikt over byen, dens omgivelser og Trondheimsfjorden.

Mens du nyter utsikten med en velfortjent pause etter fotturen, vil du høre noen av Trondheims spennende historier. Så går vi til sentrum for å bli kjent med de viktigste severdighetene.

Denne fire-timers guidete turen byr på rikelig tid til å høre morsomme og interessante historier om byen. Denne turen er spesielt vakker om sommeren, men også veldig attraktiv i blomstringstiden om våren og om høsten, når byen skinner i et utrolig utvalg av farger.

Turen er også egnet for de som allerede har besøkt og kjenner Trondheim fra tidligere, og ønsker å utforske områder vekk fra kjente ruter.